Co. van de Fanchuang Medisch Biotechnologie, Ltd.

 

De klantenvraag is de Beste Bron van Innovatie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Producten4 CMC Kristal

Lichtgele 4 MEC 4 BMC M - KATTENmiauw Mephedrone CAS Nr 1112937 64 0

Grote de Dienst Grote Kwaliteit.

—— Carl Balfou

Ik waardeer u omdat u zo vriendschappelijk en nuttig bent. U werkelijk bent een echt genoegen om met zo beleefd en plezierig te werken om te werken met.

—— Jeff Rader

U bent het zoetst, de meeste gevende dienst mogelijke.

—— Luis Acosta

Ik ben online Chatten Nu

Lichtgele 4 MEC 4 BMC M - KATTENmiauw Mephedrone CAS Nr 1112937 64 0

Grote Afbeelding :  Lichtgele 4 MEC 4 BMC M - KATTENmiauw Mephedrone CAS Nr 1112937 64 0

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FC
Certificering: GMP
Modelnummer: 01

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: foliezak of vereisten
Levertijd: 3-5
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 KG
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: Kristal CAS: 1112937-64-0
verpakking: Foliezak of Gebaseerd Gevraagd kleur: witte lichtgeel
Verzending: EMS EUB DHL FEDEX Betaling: T/t Monygram Western Union Bitcoin

 

Wettelijke Witte/Lichtgele 4 van de de m-KAT van MEC 4 BMC m-KAT van de de miauwmiauw miauwmiauw me-Phedrone van me-Phedronemephedrone

 

Betaling & het Verschepen Termijnen Leveringscapaciteit
Handelstermijn: CIF, CIP Productiecapaciteit: 100kg/week
Betalingsvoorwaarden: WU, Geldgram, T/T, bitcoin, Paypal Verpakking: gebaseerd vereiste
Transportmiddelen: Land, Oceaan, Lucht Leveringsdatum: 12 uren

 

 

Van Wikipedia dat, is het vrije encyclopediaThisartikel over de drugsubstantie alpha--PVP, ook als flakka wordt bekend. Voor de farmaceutische vulstof genoemd PVP, zie polyvinylpyrrolidone.alpha-PyrrolidinopentiophenoneClinical dataRoutes van
administrationLegal statusLegal statusIdentifiersCAS NumberPubChem CIDChemSpiderUNIIChEMBLChemical en fysiek dataFormulaMolar mass3D-model (Jmol) (wat dit?) is (verifieer)

 

- Pyrrolidinopentiophenone (ook als - pyrrolidinovalerophenone, wordt bekend - PVP, o-2387, - keto -keto-prolintane, Prolintanone, of Desmethyl Pyrovalerone) is een synthetische die stimulans van de cathinoneklasse in de jaren '60 wordt ontwikkeld die als ontwerperdrug die is verkocht. Informeel wordt het soms genoemd flakka orgravel. - PVP is chemisch verwant met pyrovalerone en is het ketonanalogon van prolintane. 

Mephedrone, ook als methylmethcathinone 4 (4-MMC) wordt bekend of methylephedrone 4, is een synthetische stimulantdrug van de amfetamine en cathinoneklassen die. De jargonnamen omvatten hommel, m-KAT, Witte Magische en miauwmiauw. Het is chemisch gelijkaardig aan de cathinonesamenstellingen in de khatinstallatie worden gevonden van oostelijk Afrika, maar dichter heeft op de mug afstotende DEET die betrekking. Het komt in de vorm van tabletten of een poeder, die de gebruikers slikken, kunnen snurken of inspuiten, veroorzakend gelijkaardige gevolgen aan MDMA, amfetaminen en cocaïne.

 

Naast zijn stimulansgevolgen, veroorzaakt mephedrone bijwerkingen, waarvan tanden het malen het gemeenschappelijkst is. Het metabolisme van mephedrone is bestudeerd in ratten en mensen en metabolites kunnen in urine na gebruik worden ontdekt.

 

Mephedrone werd eerst samengesteld in 1929, maar niet werd wijd gekend tot het in 2003 werd herontdekt op welk punt het wettelijk om in vele landen was te produceren en te bezitten. Tegen 2007, werd mephedrone gemeld beschikbaar om voor verkoop op Internet te zijn, door 2008 wet waren de handhavingsagentschappen bewust van de samenstelling geworden, en tegen 2010, was het gemeld in het grootste deel van Europa, dat bijzonder overwegend in het Verenigd Koninkrijk wordt.

Mephedrone werd eerst gemaakt in Israël in 2008 onwettig, gevolgd door Zweden later dat jaar. In 2010, werd het gemaakt in vele Europese landen onwettig en in December 2010, besliste de EU onwettig het. In Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten, wordt het beschouwd als een analogon van andere onwettige drugs en kan door wetten worden gecontroleerd gelijkend op het Federale Analoge Akte van de V.S.

In September 2011, classificeerden de V.S. tijdelijk mephedrone als Programma I drug, efficiënt Oktober 2011. Deze classificatie werd gemaakt in Juli 2012 permanent met de passage van het Synthetische Druggebruik Preventieakte (SDAPA).

 

Methylone (ook als „3,4-methylenedioxy-n-methylcathinone“ wordt bekend, „MDMC“, „k-MDMA“ en bij jargonterm „M1“) is een empathogen en stimulans psychoactieve drug die. Het is een lid van de gesubstitueerde amfetamine, gesubstitueerde cathinone en de gesubstitueerde methylenedioxyphenethylamineklassen.

Methylone is het gesubstitueerde cathinoneanalogon van MDMA en het 3,4 methylenedioxyanalogon van methcathinone. Het enige structurele verschil van methylone met betrekking tot MDMA is


Contactgegevens
Fanchuang Medical Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!