Co. van de Fanchuang Medisch Biotechnologie, Ltd.

 

De klantenvraag is de Beste Bron van Innovatie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenonderzoek chemisch poeder

Wettelijk Mdma-Gevormd Symptomenkristal, Methylone Bk Mdma CAS 1112937 64 0

Grote de Dienst Grote Kwaliteit.

—— Carl Balfou

Ik waardeer u omdat u zo vriendschappelijk en nuttig bent. U werkelijk bent een echt genoegen om met zo beleefd en plezierig te werken om te werken met.

—— Jeff Rader

U bent het zoetst, de meeste gevende dienst mogelijke.

—— Luis Acosta

Ik ben online Chatten Nu

Wettelijk Mdma-Gevormd Symptomenkristal, Methylone Bk Mdma CAS 1112937 64 0

Grote Afbeelding :  Wettelijk Mdma-Gevormd Symptomenkristal, Methylone Bk Mdma CAS 1112937 64 0

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FC
Certificering: GMP
Modelnummer: 02

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: foliezak of baesd gevraagd
Levertijd: in 24 uren
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 KG
Gedetailleerde productomschrijving
Formule: C24H22FNO2 kleur: Rozerode Blauwe Gele Bruin
Verzending: EMS EUB DHL FEDEX CAS: 1112937-64-0
Betaling: T/t Monygram Western Union Levertijd: in 24 uren

 

bkmdmacas 1112937-64-0 zuiverheid 99,9% de beste kwaliteit, de laagste prijs, andere ethylone bkedbp dibu van naammethylone

 

bkmdma

 

CAS: 1112937-64-0
Formule: c12h15no3
verschijning kristal
zuiverheid > 99.7%
Verschijning: Kristallen
IUPAC: 2 (pyrrolidin-1) - 1 (5,6,7,8-tetrahydronaphthalen-2) pentan-1-

 

De Methylonesubstituten voor MDMA bij ratten worden om MDMA van Methylone te onderscheiden substitueert niet voor amfetamine of voor hallucinogene die DOM in worden opgeleid opgeleid om tussen deze drugs te onderscheiden die en zoute dieren. Verder, ook evenals handelt MDMA, methylone op monoaminergic systemen. methylone heeft één derde de kracht van MDMA bij het remmen van accuulation van de plaatjeserotonine en over hetzelfde in zijn verbiedende gevolgen voor de dopamine en noradrenalinevervoerders.

Ondanks deze gedrags en farmacologische gelijkenissen tussen methylone en MDMA, zijn de waargenomen subjectieve gevolgen van beide drugs volledig geen identical.wrote van de eerstgenoemden:

„[Methylone] heeft bijna dezelfde kracht van MDMA, maar het veroorzaakt niet dezelfde gevolgen. Het heeft een bijna kalmerende werking, prettig en positief, maar niet unieke magisch van MDMA.“

 

Historys

 

Methylone (ook als „3,4-methylenedioxy-n-methylcathinone“ wordt bekend, „MDMC“, „βk-MDM“ en bij jargonterm „M1“) is een empathogen en stimulans psychoactieve drug die. Het is een lid van de gesubstitueerde amfetamine, gesubstitueerde cathinone en de gesubstitueerde methylenedioxyphenethylamineklassen.

 

Methylone is het gesubstitueerde cathinoneanalogon van MDMA en het 3,4 methylenedioxyanalogon van methcathinone. Het enige structurele verschil van methylone met betrekking tot MDM is de substitutie van 2 waterstofatomen door 1 zuurstofatoom in de positie β die van de phenethylaminekern, een ketongroep vormt.

Methylone werd eerst samengesteld door de chemici Peyton Jacob III en Alexander Shulgin in 1996 voor potentieel gebruik als kalmerend. Beginnend rond 2004, is methylone verkocht forrecreationalgebruik geweest, dat uit het ontbreken van wettelijk verbod van deze samenstelling in vele landen voordeel haalt.

 

De Methylonesubstituten voor bkMDM bij ratten leidden op om MDMA van zout te onderscheiden. Methylone substitueert niet voor amfetamine of voor hallucinogene die DOM in worden opgeleid om tussen deze drugs te onderscheiden en zoute dieren.

 

Verder, ook evenals bkMDM, handelt methylone op monoaminergic systemen. In vitro, heeft methylone één derde de kracht van MDM bij het remmen van de accumulatie van de plaatjeserotonine en over hetzelfde in zijn verbiedende gevolgen voor de dopamine en noradrenalinevervoerders.

 

Ondanks deze gedrags en farmacologische gelijkenissen tussen methylone en MDMA, zijn de waargenomen subjectieve gevolgen van beide drugs niet volledig identiek. Alexander Shulgin schreef van de eerstgenoemden.

 

Farmacologie


Methylone doet dienst als gemengde reuptake inhibitor/het bevrijden van agent van serotonine, norepinephrine, en dopamine. Dit zijn de neurotransmitters verantwoordelijk voor genoegen, motivatie en concentreren zich. Dit wordt gedaan door reuptake en de reabsorptie van de neurotransmitters te remmen nadat zij hun functie van het overbrengen van een neurale impuls hebben uitgevoerd, hoofdzakelijk toelatend hen om te accumuleren en worden opnieuw gebruikt, veroorzakend fysisch het bevorderen en euforische gevolgen.

 

In vergelijking met bkmdma, heeft het de lagere affiniteit van ongeveer 3x voor de serotoninevervoerder, terwijl zijn affiniteit voor de norepinephrine en dopamine vervoerders gelijkaardig is. In het bijzonder, is de affiniteit van methylone voor blaren vormende monoamine vervoerder 2 (VMAT2) over 13x lager dan dat van MDMA.

 

De resultaten van deze verschillen in farmacologie met betrekking tot MDMA zijn dat methylone minder machtig in termen van dosis is zich, evenwichtiger catecholaminergic gevolgen met betrekking tot serotonergic, heeft en meer als een reuptakeinhibitor zoals methylphenidate dan een releaser zoals amfetamine gedraagt; nochtans, heeft methylone nog vrij robuuste het bevrijden mogelijkheden.

 

 

Contactgegevens
Fanchuang Medical Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!