Co. van de Fanchuang Medisch Biotechnologie, Ltd.

 

De klantenvraag is de Beste Bron van Innovatie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOnderzoekchemische producten BK MDMA

Hoog de Chemische productenbk MDMA Ethylone BKEPDP Molly Groot Kristal van het Puurheid99% Onderzoek

Grote de Dienst Grote Kwaliteit.

—— Carl Balfou

Ik waardeer u omdat u zo vriendschappelijk en nuttig bent. U werkelijk bent een echt genoegen om met zo beleefd en plezierig te werken om te werken met.

—— Jeff Rader

U bent het zoetst, de meeste gevende dienst mogelijke.

—— Luis Acosta

Ik ben online Chatten Nu

Hoog de Chemische productenbk MDMA Ethylone BKEPDP Molly Groot Kristal van het Puurheid99% Onderzoek

Grote Afbeelding :  Hoog de Chemische productenbk MDMA Ethylone BKEPDP Molly Groot Kristal van het Puurheid99% Onderzoek

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: FC
Certificering: GMP
Modelnummer: 01

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: foliezak of vereisten
Betalingscondities: de Western Union, T/T, Moneygram
Levering vermogen: 500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Bk-EBDP CAS: 42542-10-9 Verschijning: Kristal kleur: Witte Blauwe Geel Zuiverheid: 99% druk uit: Fedex; dhl; wms; eub Hoog licht:

mdma research chemical

,

bk mdma crystals

 

m-e-t-h van ethylone bk bkepdp dibu van de zuiverheids99% belofte 100%reship de prijs900usd/10kg molly groot kristal epdp ebdp

 

Sleutelwoorden

 

Bk-EPDP
BKEPDP
bkepdp

 

Snelle Details

 

ProName: BKepdp, bkebdp, Bk -bk-epdp, verkoopt Bkebdp, Feit…
Moleculaire Formule: C20H21FN4O2
Verschijning: het witte grote kristal van /brown/pink
Toepassing: Onderzoek Chemiclas
DeliveryTime: binnen 3 dagen
Pakket: foliezak met discreet pak
Haven: Shanghai/Guangzhou/Shenzhen/Zhuhai/Hon…
ProductionCapacity: 500 Kilogram/Maand
Zuiverheid: 99.9%
Opslag: Gehouden in een koele, droge en geventileerde pla…
Vervoer: EMS/DHL/TNT/UPS/FEDEX/HKEMS
LimitNum: 10 gram
Proname: BKEPDP
CAS NR.: 17763-12-1
Apperance: wit groot kristal
Toepassing: Onderzoekchemische producten
levertijd: binnen 3 dagen
Pakket: foliezak met discreet pak
Haven: Shanghai/Guangzhou/Shenzhen/Zhuhai
Zuiverheid: 99.9%
Opslag: Gehouden in een koele, droge en geventileerde pla…
Vervoer: EMS/DHL/TNT/UPS/FEDEX/HKEMS

 

Superioriteit

 

Concurrentievoordelen

 

1. Rijke ervaring

Wij specialiseren ons in dit ingediend jarenlang, onze die steriods en hormonen worden uitgevoerd aan over de hele wereld en gevestigde lange vriendschappelijke relaties van coroperation met hen.

2. Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig

De goede kwaliteit is één van onze grootste secert aan succes; u kan de beste kwaliteit en de dienst van ons krijgen.

3. Veiligste en snelste levering

Wij hebben adequate voorraad zodat wij de producten met 24 uren kunnen leveren zodra ontvangend de betaling. De snelle en discrete verzending zal worden geschikt om douane over te gaan.

4. Goed pakket

Unieke manieren om 10g aan 100kg-poeder aan uw bestemming te verschepen. Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan en verschepen de vloeistof in speciale flessen.

5. De grote naverkoopdienst

Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, pls voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

Algemene opmerkingen:

 

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Unieke manieren om 10g aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. Onze verzendingen zijn door EMS, DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, enz. voor 25kg, tussen 25kg-200kg door de lucht, over 200kg door overzees. Snel en veilige verzending voor gewaarborgde douanepas zou kunnen worden geschikt.

Ons bedrijf heeft de onafhankelijke invoer en het de uitvoergezag, heeft ook het certificaat van het invoeren van en het uitvoeren van farmaceutische materialen. Tegelijkertijd zijn wij ontwikkelde vervaardiging met massavoorraad.

 

3,4-Methylenedioxymethamphetamine (MDMA), algemeen als vervoering (e) wordt, is een psychoactieve die drug als recreatieve drug hoofdzakelijk wordt gebruikt bekend die. De gewenste gevolgen omvatten verhoogde empathie, euforie, en verhoogde sensaties. Wanneer mondeling genomen, beginnen de gevolgen na 30-45 minuten en duren 3-6 uren. Het wordt ook soms gesnurkt of gerookt. Vanaf 2017, heeft MDMA geen toegelaten medisch gebruik.

 

De nadelige gevolgen van MDMA-gebruik omvatten verslaving, geheugenproblemen, paranoia, moeilijkheidsslaap, tanden, vage visie, het zweten, en een snelle hartslag die malen. Het gebruik kan ook tot depressie en moeheid leiden. De sterfgevallen zijn gemeld wegens verhoogde lichaamstemperatuur en dehydratie. MDMA verhoogt de versie en vertraagt reuptake van theneurotransmittersserotonine, dopamine, en norepinephrine voor een deel van de hersenen. Het heeft stimulantand psychedeliceffects. De aanvankelijke verhoging wordt gevolgd door een daling op korte termijn van neurotransmitters.MDMA behoort tot gesubstitueerde methylenedioxyphenethylamine en gesubstitueerde de amfetamineklassen van drugs.

 

MDMA werd eerst gemaakt in 1912. Het werd gebruikt om psychotherapiebegin in de jaren '70 te verbeteren en werd populair als straatdrug in de jaren '80. [14] [15] [17] MDMA wordt algemeen geassocieerd met danspartijen, ijlt, andelectronic dansmuziek. [18] het wordt vaak verkocht gemengd met andere substanties zoals efedrine, amfetamine, andmethamphetamine. In 2014, tussen 9 en 29 miljoen mensen tussen de leeftijden van 15 en 64 gebruikte vervoering (0,2% tot 0,6% van de wereldbevolking). Dit was ruim gelijkaardig aan het percentage mensen die cocaïne, amfetaminen, en opioids, maar minder dan voor cannabis gebruiken. [19] in de Verenigde Staten, gebruikten ongeveer 0,9 miljoen mensen vervoering in 2010.

MDMA is over het algemeen onwettig in de meeste landen. De beperkte uitzonderingen worden soms gemaakt voor onderzoek. [15] Onderzoekers onderzoeken of een paar lage dosissen MDMA in het behandelen van strenge, behandeling-resistantposttraumatic spanningswanorde (PTSD) kunnen bijwonen. In November 2016, werd fase 3 klinische proeven voor PTSD goedgekeurd door de Verenigde Staten Food and Drug Administration om doeltreffendheid en veiligheid te beoordelen.

 

Methaqualone, onder de merknaam Quaaludein de V.S. en Mandrax in het UK en Zuid-Afrika wordt verkocht, is medicijn dat. Het is een lid van de e-klasse.

 

De kalmerend-hypnotic activiteit van methaqualone werd eerst genoteerd door onderzoekers in de jaren '50. In 1962, werd methaqualone gepatenteerd in de V.S. door Wallace en Tiernan. Zijn die gebruik begin de jaren zeventig als a of behandeling een hoogtepunt wordt bereikt

 

Etaqualone (Aolan, Athinazone, Ethinazone is een klasse en is een analogon van dat werd ontwikkeld in de jaren '60 en werd op de markt gebracht hoofdzakelijk in Frankrijk en een andere Europese landen. Het heeft en eigenschappen als gevolg van zijn agonist activiteit bij het β-subtype van, en voor de behandeling van gebruikt

Flunitrazepam, ook als Rohypnol onder andere wordt bekend, is een midden acteren gebruikt in sommige landen om strenge slapeloosheid te behandelen en in koorts, vroeg in anesthesie die. Zoals enkel met andere slaapmiddelen, flunitrazepam strikt slechts op een basis op korte termijn of door die met chronische slapeloosheid op een occasionele basis zou moeten worden gebruikt. Flunitrazepam is bedoeld als alhoewel zijn weerslag voor de geval zeer zeldzaam is die zijn gemeld.

 

Isopropylphenidate (ook als IPH en IPPD wordt bekend) is een gebaseerde die drug, nauw verwant aan maar met het methyl door een ester wordt vervangen die. Het heeft gelijkaardige gevolgen aan methylphenidate maar met een langere duur van actie, [en werd verboden in het UK als T vanaf April 2015 na zijn unapproved verkoop aangezien het in Litouwen onwettig is om Isopropylphenidate te gebruiken, te kopen, te bezitten, te vervoeren te verkopen of in te voeren

25I-NBOMe (2C-I-NBOMe, cimbi-5, ook verkort aan „25I“, en informeel bedoeld als „n-Bom“ is a en het derivaat van psychedelicIt werd ontdekt in 2003 door chemicus Ralf Heim bij wie zijn bevindingen in zijn Doctoraatverhandeling publiceerde. De samenstelling werd later onderzocht door een team bij langs geleid

 

Nimetazepam (onder merknaam Erimin en Lavol op de markt wordt gebracht) is een midden-handelt drug die een derivaat dat is. Het werd eerst samengesteld door een team bij hoffmann-La Roche in 1962. Het bezit andproperties. Nimetazepam is ook het wordt verkocht in 5 die mg-tabletten als Erimin en Lavol worden bekend. Het wordt over het algemeen voorgeschreven voor de behandeling op korte termijn van in patiënten die moeilijkheid in slaap vallen of het handhaven van slaap hebben. De enige globale fabrikant van Nimetazepam (Sumitomo Japan) heeft manufacturingErimin sinds vroeg November 2015 opgehouden. Patiënten die Erimin worden de voorgeschreven worden geschakeld aan andere slaapmiddelen, b.v. enz.

 

2c-B of 2,5-dimethoxy-4-bromo is a van. Het werd eerst samengesteld langs in 1974. In het boek van Shulgin, is de doseringswaaier vermeld als 12-24 mg. 2c-B wordt als wit die poeder verkocht soms in tabletten of gelkappen wordt gedrukt en door een aantal andere namen ook bedoeld. De drug wordt gewoonlijk mondeling genomen, maar kan ook zijn of gelaten verdampen.

 

6- MAPB (1 (benzofuran-6) - n-methylpropan-2-Amine) is een psychedelische en entactogenic drug die structureel verwant met 6-APB en MDMA is. Het is niet gekend

5-MAPB (1 (benzofuran-5) - n-methylpropan-2-Amine) is gelijkaardig aan op zijn structuur en gevolgen.

 

Oxycodone is in klinisch gebruik sinds 1916 geweest, en het wordt gebruikt voor leiden gematigd aan matig strenge scherp of chronisch het is gevonden om voor die met vele soorten pijn te verbeteren. [De Deskundigen zijn verdeeld betreffende gebruik voor niet op kanker betrekking hebbende chronische pijn, aangezien meeste opioids groot potentieel voor afhankelijkheid hebben en ook kunnen creëren

Diclazepam (Ro5-3448), ook als chlorodiazepam en 2 wordt bekend ' - het chloor-diazepam, is a. dat. Het was langs eerst samengesteld en zijn team bij hoffman-La Roche in 1960.It wordt niet momenteel goedgekeurd voor gebruik als medicijn, maar eerder verkocht als Doeltreffendheid en veiligheid niet zijn getest in mensen.


Ergotamine is en een deel van de familie o; het is structureel en biochemisch dicht

 

verwant met het bezit structurele gelijkenis aan verscheidene en heeft als a
Het wordt gebruikt voor behandeling van scherpe aanvallen (soms in combinatie met Geneeskrachtig gebruik van moederkoorn begon de paddestoel in de 16de eeuw doseringsonzekerheden nog te veroorzaken afraadde het gebruik. Het is gebruikt om te verhinderen (aftappend na bevalling). Het werd eerst geïsoleerd van de moederkoornpaddestoel en werd op de markt gebracht als Gynergen in 1921


N-Ethylhexedrone (ook als α-ethylaminocaprophenone wordt bekend, hexen n-Ethylnorhexedrone, andNEH) is van classN-Ethylhexedrone eerst werd vermeld in een reeks van octrooien langs in de jaren '60 die tot de ontwikkeling van beter - bekende drug leiden (MDPV die). Sinds medio-2010s, is n-Ethylhexedrone online verkocht


Fuambai Sia Ahmadu (geboren c.   1969 is Siërra de antropoloog van leonean-Amerikaan. Zij heeft voor en Britse lin Gambia gewerkt.
Ahmadu verkreeg haar Doctoraat in sociale antropologie uit en ondernam het post-doctorale werk bij het Ministerie van Vergelijkende Menselijke Ontwikkeling,


FUF
Fentanyl verstrekt enkele gevolgen typisch van andere opioids door zijn agonism van. Zijn sterke kracht met betrekking tot dat van morfine is grotendeels toe te schrijven aan zijn highper wegens dit, kan het gemakkelijker doordringen

BROMADOLINE is hetzelfde effect met u-47700

Alprazolam wordt meestal gebruikt om te behandelen en wegens FDA adviseert het etiket dat de arts het nut van de drug periodiek zou moeten herwaarderen. Alprazolam kan ook voor de behandeling van algemene bezorgdheidswanorde, evenals voor de behandeling van bezorgdheidsvoorwaarden met mede-ziekelijke depressie worden vermeld. Alprazolam wordt ook vaak voorgeschreven met tekorten van de instanties de mede-ziekelijke slaap.

α-PVP, zoals andere psychostimulantia, kan hyperstimulation, paranoia, en hallucinaties veroorzaken. α-PVP is gemeld om de oorzaak, of een significante medebepalende die doodsoorzaak in zelfmoorden en overdosissen te zijn door combinaties drugs worden veroorzaakt. α-PVP is ook verbonden met minstens één dood waar het met werd gecombineerd en werd veroorzaakt

 

Ethylone, ook als 3,4-methylenedioxy-n-ethylcathinone (MDEC, βk-MDEA) wordt bekend, is geclassificeerd als, en van theIt is van („Vooravond die“). Ethylone heeft slechts een korte geschiedenis van menselijk gebruik en minder machtig om gemeld te zijn dan zijn verwant in de Verenigde Staten, het in cathinoneproducten begon worden gevonden

 

Mdmb-CHMICA (ook verkeerd als mmb-CHMINACA wordt bekend) is anbased die machtig van t is en terwijl mdmb-CHMICA aanvankelijk onder de naam „mmb-CHMINACA“ werd verkocht online verkocht, de samenstelling die aan deze codenaam beantwoorden (d.w.z. is isopropyl in plaats van t-t-butyl analogon van geïdentificeerd op de markt van de ontwerperdrug in 2015 als amb-chminaca die

skype: summerzunan

 

5f-ab-PINACA is anthat is voortgekomen uit een reeks samenstellingen oorspronkelijk langs in 2009 als medicijn worden ontwikkeld, en online is verkocht die

5f-ab-PINACA is gemeld om machtig van de andwithwaarden van 0,48 NM en 2,6 respectievelijk NM te zijn. Zijn metabolisme is beschreven in literatuur.

 

U-50488 zijn een drug die als hoogst selectief, maar zonder enige gevolgen handelt. Het heeft cand gevolgen, en keert het geheugenstoornis om door drugs wordt veroorzaakt die. U-50488 waren één van eerste selectieve kappa uitgevonden agonists en het onderzoek naar zijn derivaten heeft geleid tot de ontwikkeling van een grote familie van verwante samenstellingen

 

3-Methoxyeticyclidine (3-MeO-PCE) is die kwalitatief gelijkaardig aan PCE EN PCP is en zoals online verkocht

4-Methoxyphencyclidine (methoxydine, 4-MeO-PCP) is een drug die online is verkocht aangezien de synthese van 4-MeO-PCP eerst in 1965 door het geneeskrachtige die overzicht van de chemicuskampioen Maddox.A 1999 door een chemicus wordt gepubliceerd gebruikend het pseudoniem John Q. Beagle werd gemeld voorstelde de kracht van 4-MeO-PCP bij de mens met betrekking tot PCP werd verminderd, twee jaar later publiceerde de Brak een detaillering van de synthese en de kwalitatieve gevolgen van 4-MeO-PCP,

 

Verschijning Kristallen of poeder
Kleur wit poeder wit kristal
Verpakking Aluminiumfoliezak of Plastic Zak
plaats van oorsprong China
betalingsmanier WU MG TTBitcoin
Verschepende manier EMS EUB UPS TNT Fedex DHL
MOQ

5gram

 

Contactgegevens
Fanchuang Medical Biotechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons Message not be empty!